WiHa-Design Pixelhobbywinkel

WiHa-Design Pixelhobbywinkel


maak wat u wilt met PixelHobby ®


Wilt u een mooie replica van een foto van uw kleinkind? Liever een Renoir of Van Gogh aan de wand, op ware grootte? Of toch liever een wandvullende afbeelding van een Harley Davidson? Met PixelHobby® kunt u het allemaal maken. Pixel voor pixel, kleur na kleur ziet u de door u gekozen afbeelding onder uw handen verschijnen. Een fascinerend proces waarbij u kleine kunststof blokjes aanbrengt op de juiste plaats, met een verbluffend eindresultaat.
Kunst voor een betaalbare prijs bij u aan de muur zelf ontworpen of van een voorbeeld nagemaakt is met Pixelhobby mogelijk. Zoals Vincent van Gogh zijn schilderijen opbouwde uit duizenden penseelstreken, zo is elk mozaïek opgebouwd uit duizenden pixels: kleurige blokjes die samen een totaalbeeld vormen. De pixels worden door middel van een hobbypincet geplaatst op een doorzichtig basisplaatje. Onder het basisplaatje legt u een door u uitgeprint patroon, waarop de symbolen staan afgeprint. Deze symbolen verwijzen naar het kleurnummer wat achterop het pixel matje staat vermeld. Eenvoudiger kan het niet! Daardoor weet u precies waar u de kleurige pixels moet invullen. U hoeft dus niet te tellen! Pixelen is het inkleuren van een basisplaat door middel van een patroon die uzelf heeft ontworpen met de PIXELHOBBY DESIGNER LITE software.

In onze webwinkel kunt u alles kopen voor uw hobby.

Voor meer informatie kunt u ook nog een kijkje nemen op onze website
https://www.wiha-design.nl/ph 01 pixel_hobby.htm

U kunt uw bestelling vervolgens komen afhalen, u betaalt dan uiteraard geen venzendkosten, of u laat ons uw bestelling toesturen.
Komt u uw bestelling halen geef dit dan aan in het veld opmerkingen.